Pinna Apartments - Hvar

Location pinPinna Apartments - HvarBraće Bibić 5, 21450 Hvar

PLATI REZERVACIJU

Pinna Apartments - Hvar

Ovaj se objekt nalazi na 3 minute hoda od plaže. Apartmani Pinna Hvar nalaze se u 300 godina staroj dalmatinskoj kući, na 100 metara od hvarske trajektne luke i 1 minutu hoda od obale Jadrana. Objekt nudi smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom internetu (WiFi).

Sve smještajne jedinice sadrže LCD TV sa satelitskim programima i čajnu kuhinju s hladnjakom. Također uključuju prostor za sjedenje, klima-uređaj i vlastitu kupaonicu. Studiji nude pristup zajedničkoj kupaonici.

Apartmani Pinna Hvar smješteni su u samom centru grada. U okolici su dostupni razni restorani, barovi i trgovine. Do najbliže plaže i glavnog autobusnog kolodvora ima manje od 4 minute hoda. Javno parkiralište nalazi se u blizini objekta.

Ovo je omiljeni dio odredišta 'Hvar' za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Ovaj objekt također ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija u Hvaru! Gosti su zadovoljniji ovim objektom u usporedbi s drugim objektima u okolici.

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Hvaru! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Pinna Apartments - Hvar - Kontakt osoba: Nenad Tecilazić

Pinna Apartments - HvarKontakt osoba: Nenad Tecilazić

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.